workshops

Workshop Snelschetsen

 

Regelmatig geef ik in Galerie ArtiBrak workshops aan groepen van tussen de vijf en vijftien deelnemers in het leren en het onderhouden van de vaardigheid heel snel iets raak op papier te schetsen. Goed kijken is het motto, en niet denken maar je hand het werk laten doen. Er is weinig materiaal bij nodig: een lekker zacht potlood en een klein schetsboekje is vaak al voldoende.

 

Mocht u interesse hebben in deze workshop, dan kunt u mij een mail sturen via suus@suuszweekhorst.nl. Ik zal u dan op de mailinglist zetten, zodat ik u op de hoogte kan brengen wanneer er weer een of meer workshops gepland worden. De data en informatie over de eerstvolgende serie workshops vindt u hier.

 

Hieronder ziet u enkele foto's van een van de bijeenkomsten van het afgelopen jaar plus foto's van schetsen van deelnemers en ten slotte foto's van mijn eigen snelle schetsen van de afgelopen tijd.

Zelf geniet ik van het enthousiasme bij de deelnemers. Het smaakt bij zowel de deelnemers als bij mij bijna altijd naar meer!